Del gjerne:

I dag droppet Dicte og jeg løpeturen i skogen til fordel for en urban, landlig luftetur i Søndre Park – midt i Hønefoss sentrum. Da slo det meg at jeg faktisk aldri har vært der på høsten før. Og da var det vel på tide – jeg bor jo noe sånt som fem minutters spasertur unna…

Med unntak av tre ekorn (som Dicte helst ville ha spist til middag) og en ivrig fyr på treningsøkt i Tufteparken, var det ikke mye liv å spore. I tillegg var blomstene fjernet, de fleste benkene kjørt bort, fontenen skrudd av og dammen tømt.

Men med alle sine vakre høstfarger, fremstod parken i mine øyne flottere enn noensinne…

 

park2

 

Da er det vel her jeg egentlig burde slå et slag for Søndre Park, og oppfordre folk til å bruke den langt oftere. Men jeg vet ikke jeg – Dicte og jeg synes det er nokså deilig å ha parken for oss selv vi…

 

Park11

 

park3

 

park9

 

park7

 

park4

 

park12

 

park13

 

 

Del gjerne: