Del gjerne:

 

redigert Tabell

Men kjærligheten har jammen blitt satt på harde prøver i år…

Det hadde nesten begynt å bli litt behagelig å ha HBK liggende på tabellbunn. Etter en laaang sesong med håp, skuffelser, forventninger og knuste drømmer, var det rett og slett litt komfortabelt å kunne si; ”Nei nå er det over, bare å gjøre seg klare for nedrykk. Vi får begynne på nytt med blanke ark neste år…”.

Og hva skjer – jo gutta begynner å vinne kamper og sanke poeng. Vi ligger riktignok fortsatt på jumboplass, men enkel hoderegning blåser nytt liv i håpet. Det er fortsatt mulig – og jeg kjenner søndagsfotballklumpen er tilbake i magen. Og jeg liker det!!! Borteseier mot kvalikkandidaten Hødd i forrige runde, gjorde noe med ihuga HBK supportere, inklusiv meg selv.

Det skal jammen ikke mye til for å vekke håpet – men så er det vel det som kjennetegner en ekte supporter. Mange har beundringsverdig fortsatt med å trofast heise HBK flagget og dandere HBK skjerfet stolt rundt halsen. Jørgen Moe i Ringerike Utvikling, stilte på Ringerikskonferansen 2015 i dress med HBK skjerf rundt halsen (han er for øvrig alltid flink til å vise sin HBK entusiasme) . Det varmer et HBK hjerte…

Så nå er det bare å finne frem supporterdrakta, HBK skjerfet, stillongsen, sitteunderlag, kiosk- og loddpenger og et utømmelig lager av håp og optimisme, og gjøre seg klar til kamp. HBK – Sogndal på AKA Arena kl 15.30. Jeg skal dit, og det håper jeg minst 1800 andre også skal.

#VIERHBK – Fotball er best på stadion!!!

HBK

 

 

Del gjerne: