Del gjerne:

Da kjære venner, er både jule- og nyttårsfeiringen vel overstått og det er tid for et lite tilbakeblikk: I år var jeg var så heldig å få oppleve mange gode stunder i førjulstiden. Det var både opplevelser og mennesker som ga meg den inderlig gode magefølelsen. Bedre oppkjøring til julehøytiden kan man vel knapt nok be om…

Det er så enkelt å måle om ribba ble skikkelig stekt og hvorvidt svoren var passe sprø. At pinnekjøttet var saftig nok, og at gavene var vellykkede – både de du selv ga og de du mottok… Men hva er egentlig denne julestemningen alle snakker om, og i hvilken grad kan den måles? Juletradisjoner står sterkt i Norge og skaper forventninger. For min del handler julen om hvem, mer enn hvor og hvordan. Jeg er så heldig å være omgitt av familie og venner som beriker julen min spesielt og livet generelt. Allikevel kjente jeg dette året sterkt på savnet av pappa som gikk bort tidligere i år – men erkjenner at det er livets gang.

Vi som har sett på TV i julen (og det gjelder vel de fleste av oss), har ikke unngått å legge merke til hvordan organisasjoner og foreninger benytter kommersielle pauser til å vekke den dårlige julesamvittigheten rundt i de norske hjem. Og det virker. Før jul hørte jeg en prest på TV komme med følgende oppfordring: Det er fint at alle er så snille og rause rundt juletider, men kanskje vi skulle fordele det litt utover resten av året også! Dermed er vi over på årets nyttårsløfte. I år har jeg nemlig ett – noe jeg egentlig ikke hatt på mange år:

I 2016 skal jeg ta med meg den gode følelsen av å bry seg og gripe muligheter til å gjøre en forskjell, også når reklamepausene går fra veldedighet til nyttårssalg og slankekaffe. Det finnes mange måter og muligheter til å kunne hjelpe, både lokalt og globalt – begge like viktige. Og jeg gleder meg!!!

Også er det dere, kjære lesere. Gleden av å kunne formidle noen av alle de fantastiske ting som foregår i vår region, har vært en stor glede for meg. Tusen, tusen takk til alle mine trofaste lesere og følgere, for alle de hyggelige og positive tilbakemeldinger som dere har gitt meg. Responsen har vært over all forventning, og jeg gleder meg stort til å fortsette arbeidet i 2016. En ting er sikkert – det er uendelig mye bra å ta av der ute. Fortsett med å tipse meg om saker som vil kunne passe inn i Urbant Landliv – jeg kunne ikke klart det uten dere…

Et riktig Godt Nytt År fra meg til dere alle!

nyttår1

Rundt dette nyttårsbordet hadde vi gleden av å kunne gå inn i det nye året, omgitt av noen av våre kjæreste venner.

nyttår10

nyttår2

Det minker på årets “overflødighetsbord” men det holder nok over helgen…

nyttår5

Årets kuleste julelys fikk bli med meg hjem i bagasjen fra Paris.

nyttår7

Engler dalte ned i skjul…

nyttår3

 

Del gjerne: