Del gjerne:

Da er høstferien over, kjære venner, og det er bare å finne frem vintergarderoben og planlegge dekkskifte på bilen.

Men herlighet, jeg kan jo ikke klage – jeg har jo tilbragt noen fantastiske høstdager på Beitostølen med mine kjære lesesirkelvenninner (minus en som var på jakt). Det er forresten utrolig morsomt å vise frem vår stolte logo, designet spesielt for oss.. Hvor kult er ikke det…?

Tema: Bok og topptur.

Målsetning: Å ærlig og åpensindig diskutere oss gjennom månedens bok, samt gjennomføre minst en topptur.

Vi klarte begge – yeeehh for oss!

book02 book03 book04

Boken, Det blå mellom himmel og hav, av forfatter Susan Abulhawa , sørget for engasjement og høylytte diskusjoner på fredagskvelden.

Temaer som sterke kvineskikkelser, samhold i krisetid, tap av verdighet, flyktningelivet på Gaza og i dagens Europa, ledet oss langt ut i de små timer. Boken hadde helt klart både besgeistret og rørt oss alle. Kan anbefales på det varmeste, men les sakte. Skriveformen kan være noe krevende.

Terningkast: 5

book05

Men fjell skulle bestiges, og lørdag kl. 14.00 stod vi på toppen av Mugnetind (1745 moh) med lett skjelvende ben, perlehumør og stolthet som lå smørt tykt utenpå.

Selv om det ikke akkurat var en Mount Everest ekspedisjon, var vi enige om at det ikke var noen ”tulletur”. Fjellet var både høyt og snøkledt, og holdt derfor massevis for kategorien topptur…

book06 book07 book08 book09 book10 book11 book12

Det finnes et rekke flotte toppturer i dette vakre fjellområdet. Jeg anbefaler dere å kontakte turistinformasjonen få Beitostølen, hvor de mer enn gjerne kommer med anbefalinger og deler egne erfaringer.

http://www.valdres.no/informasjon/product-catch-all/beitostolen-turistinformasjon-valdres-p612233

Del gjerne: