Del gjerne:

I dag dere, har jeg hatt en usedvanlig morsom og annerledes shoppingopplevelse. Jeg jubler og applauderer for alle spennende nysatsinger i Hønefoss, og popup-butikken til P.O.S.H og Dis Vintage i Stabellsgt. 4 er nettopp en slik en. Etter å ha levd i en by som i lengre tid har vært preget av stengte dører og mye gråpapir i vinduene, ser det nå ut til at papiret gradvis forsvinner, og nye, spennende butikkonsepter ser dagens lys. Gjett om det gleder mitt shoppinghjerte. Nå er dette riktignok en popup-butikk, som kun er ment å vare frem mot jul. Men hvem vet – hvis mange nok benytter seg av den, så kanskje vi kan glede oss over butikken også på andre siden av nyttår.

P.O.S.H har et spennende utvalg i både interiørartikler og dameklær i sin bohemske “look” med skinn, perler, pels og fjær, som mange allerede kjenner fra nettbutikken. Birgitte har mange års erfaring med sin godt innarbeidede nettbutikk, og overrasker stadig med nye, spennende leverandører – til min store glede! Alt dette i kombinasjon med Vigdis sine redesignede, brukte møbler, antikke gjenstander og egenproduserte interiørartikler i fransk landstil, fra Dis vintage, gir en unik butikk med en “mix” som man bare må bli glad av.

Så jeg kan ikke si annet jeg kjære venner, at dersom dere har lyst til å oppleve en morsom handel, slå av en hyggelig prat og få dere en god latter, er dette stedet dere må dra. Ho-ho-ho…

posh19

posh13

posh3

posh9

 

posh1

Ja, ja – så lot jeg meg friste igjen da…

posh16

posh17

posh5

posh18

posh8

Til og med min venninne Anki fra Oslo, tok seg en Teslatur til Hønefoss i dag, for å få med seg åpningen av P.O.S.H og Dis vintage. Å herlighet så morsomt vi hadde det – og favoritten var helt klart denne cerise pelsjakken, som bare kommer til å rocke årets juleselskap fullstendig!

Og jammen fikk jeg ikke startet julegavehandelen også. Jeg kan jo selvsagt ikke røpe hva jeg kjøpte – men sjekk ut de fantastisk deilige skumsepene og duftlysene fra Olive Grove. De er jeg allerede avhengig av, og gleder meg til å teste ut juleduften…

posh11

posh7

Del gjerne: