Del gjerne:

I samarbeid med Jernia Bomiljø, gir vi deg Påskequiz 2016. Meld deg på og bli med i trekningen av fantastisk premie!!! Alt du trenger å gjøre for å delta, er å dele saken og svare på tre enkle spørsmål. Svarene finner du ved å klikke deg inn på Jernia Hønefoss sin hjemmeside HER. Premien er flott og nyttig kjøkkenutstyr, for å lage og servere det perfekte påskelammet. Så hiv dere på folkens, dette er en kjempemulighet 🙂

Premien: Lekker brade panne i stål og kobber fra Invite, perfekt til både tilberedning og servering. Pris kr 1399,-. Stekepipette i rustfritt stål med rengjøringsbørste fra Aanonsen, hjelper deg å holde steken saftig. Pris kr 199,-. Hvitløk er et “must” til lammesteken. Praktisk og “påskegul” hvitløkspresse fra ØYO både hakker og skiver hvitløken. Pris kr 89,-. Totalverdi på premien kr 1687,-. Så her er det bare å melde seg på, kjære venner!!! (saken inneholder spons)

Konkurransen har ingen forpliktelser. Alt du behøver å gjøre, er å finne svarene på følgende tre spørsmål, og sende de på mail til trude@urbantlandliv.no  Konkurransen varer frem til onsdag 23. mars klokken 12.00. Trekningen blir gjort umiddelbart, og vinner vil bli tilskrevet og presentert her på bloggen.

  • Nevn tre merkevarenavn som selges på Jernia under kategorien Kjøkken?
  • Hva er tilbudsprisen på Nordic Season bøttegrill med kullbeholder?
  • Nevn minst én kundefordel i Jernia kundeklubb.

jernia1

jernia2

jernia7

Jernia Bomiljø er byens egen “storstue” inn jernvare – og er 100% lokaleid. Eier og Daglig leder, Trond Gulestø, og resten av gjengen hos Jernia i Osloveien 23, har alle lang fartstid og bred bransjeerfaring. Her får du tidsriktige og praktiske tips innen de fleste kategorier som omhandler “hus og hjem”.

Man blir virkelig overrasket over utvalget som finnes innenfor dørene her. Og har ikke Trond ikke det på lager – ja, så bestiller han det mer enn gjerne. Nettopp denne personlige servicen verdsetter jeg høyt. Det gir meg den gode følelsen av å handle i “nærbutikken”, hvor jeg i tillegg kan parkere gratis rett utenfor døren. Og siden jeg elsker mat og matlaging og er en liten “gadget-guy”, er jeg rett som det er å finne mellom hyllene – på den evige jakt etter noe  jeg mangler i skuffen…

Og dere – nå er vi på full fart inn i ny grillsesong. Hurra!!! Da anbefaler jeg dere å ta turen innom Jernia og ta en prat med Trond. Han er ekspert på alt som omhandler grilling. Både selve grillen, og ikke minst kokkeleringen!!!

jernia5

jernia3

 

Del gjerne: