Del gjerne:

Noen ganger liker jeg å sette meg noen ”hårete mål”, for å benytte Ingebrigt Steen Jensens etter hvert veletablerte begrep. Målsetting er helt klart noe jeg har fått et mer bevisst forhold til med årene, men skulle ønske jeg hadde erfart fordelene ved tidligere i livet. Alt fra de små dagligdagse, men ikke mindre viktige målene, til de mer langsiktige og omfattende målene som det må kjempes litt hardere for å oppnå.

Utfordringen er å finne riktig balanse mellom de lettoppnåelige, de man må kjempe litt ekstra for, de du feiler på men lykkes til slutt etter gjentatte forsøk, og sist men ikke minst – de du aldri oppnår, men ei heller aldri gir slipp på. Sistnevnte heller vel kanskje mer over i kategorien ”dagdrømming”….

Mitt ”hårete mål” for dagen, er å sykle rundt Tyrifjorden, en tur på ca 11 mil. Jeg starter det hele hjemme med litt “power posing”, som er bevist å gi økt selvtillit 😉 For noen vil nok denne turen anses som ”a walk in the park” – men for meg har dette vært et mål i lang tid og som i dag endelig skal skje. Men for å være helt ærlig, kan det vel kalles en handling med sterkt redusert konsekvensutredning. Fordelen med å blogge om denne turen, er at i det øyeblikk jeg trykker ”publiser”, så er det ingen vei tilbake. Skulle jeg derimot ikke klare å gjennomføre, får trøsten være at ”det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere”…

Og dere – ikke glem at dere må se målene i forhold til deres eget utgangspunkt og ikke andres.

Sett mål – oppnå – vær stolt – og nyt mestringsfølelsen!!!

sykkel1

sykkel2

Del gjerne: