Del gjerne:

Man kan mene hva man vil om både søndagsåpent og nattåpent – men jammen kommer begge deler godt med i en travel førjulstid. Hadde ikke klart meg uten – tror jeg… I dag, torsdag 10. desember, er det nok en gang duket for nattåpent i Hønefoss. Det betyr at de aller fleste butikkene holder åpent til kl 24.00.

Som tidligere butikkdriver, vet jeg alt om mange og lange stunder bak disken, ventende på at kjøpelystne og småstressede “julenisser” skal komme innom og sikre dagsomsetningen etter normal leggetid. Så folkens, bli med og gjør denne innsatsen fra byens “kjøpmenn” verdt bryet. Butikkene er der nettopp for dere…

Det har dukket opp flere nye og spennende butikker i Hønefoss i løpet av året – og takk for det… En av de, er den utrolig kule leketøysbutikken Bukkene Bruse, som holder til i Sentrumskvartalet. Det var i midten av november at Marianne Storsveen realiserte drømmen om å åpne en ny og annerledes leketøysbutikk i byen. Marianne som kommer fra Sundvolden, har flere års erfaring fra bransjen og visste ned til minste detalj hvordan butikken skulle se ut og og ikke minst hva den skulle inneholde. “Jeg har ikke barn selv, men er vel litt barnslig da. Jeg elsker retroleker og har det meste av utvalget her hjemme hos meg selv. Dessuten har jeg alltid vært opptatt av både design og interiør, og da er leker som gjerne ligger fremme rundt om i hjemmene like viktig som resten, mener jeg da. Barn fortjener skikkelige leker, både pedagogisk riktig og kvalitet”, forteller Marianne. Og det får man tak i hos Bukkene Bruse. Butikken bugner virkelig av spennende til både gutter og jenter i alle aldere (til og med voksne, fikk jeg erfare). For meg var et besøk i denne butikken som en reise tilbake i egen barndom. Jeg kjente igjen både plastdukker, snurrebasser, papirdukker og instrumenter. Den som hadde hatt småbarn hjemme… Men jeg klarte ikke å dy meg, så et par kule designleker fikk bli med meg hjem for å stå på stas.

I tillegg til nattåpen butikk, vil Bukkene Bruse være representert på julemarkedet i Fengselet, sammen med den like morsomme og innholdsrike barneklærbutikken Mapamima.

leke3

leke7

leke6

leke4

leke9

leke10

leke5

leke2

leke1

 

Del gjerne: