Del gjerne:

Jeg har forelsket meg i min nye Trek Émonda karbon landeveissykkel!!!

Da sønnen min Casper fikk førerkort i sommer, dro jeg rett til gutta på ”Det Glade Hjul” og ba de finne en bra landeveissykkel til meg. Det gjorde de med glans…

Etter å ha holdt meg til terrengsykling i en årrekke, var det en befriende følelse å bevege seg på dette superlette vidunderet. Hun er lekker å se på og gir en perfekt kombinasjon av balanse, smidighet og kraft (derfor er jeg overbevist om at det må være hunkjønn).

Det valget har jeg ikke angret på et sekund – og det har forsåvidt ikke Casper heller J

Ringerike beskrives som eliteregionen innen norsk sykkelsport. Det skyldes ikke ene og alene at Ringerike Sykkelklubb har fostret mange store navn, men også alle de perfekte og varierte sykkelrutene som finnes. Tyrifjorden rundt, Steinsfjorden rundt, Røyse, Nordmarka, Modum og Jevnaker. Her er det bare å velge å vrake…

Siden jeg er stor fan av ”trening med mening” og liker å kombinere flere opplevelser, fikk jeg i dag med meg familien på utflukt til Jevnaker og Storgata Landhandleri. De med bil, jeg på sykkel – noen måtte jo fraktene varene hjem…

Når jeg kommer inn døra hos Ola på landhandleriet, får jeg skikkelig ”Bør Børson” stemning (ikke personlig selvsagt). Varer stablet i eplekasser, et rikt utvalg spennende, velduftende oster og saftige skinker i kjølediskene, lakris i løs vekt, lukten av nykvernet kaffe og så mye, mye mer. Det må bare oppleves!

Så vips var handleposene fylt til randen – og lørdagskvelden reddet!

7

Men først en kaffe og sjokoladebit (påfyll av energi), før jeg gikk løs på siste etappe via Åsbygda og Norderhov.

8

Trettifem kilometer på hjul, inkludert kaffepause og ”matauke” på Jevnaker – det er ingen dårlig lørdagsformiddag… Nå er jeg såååå klar for kvelden – vi snakkes!

5

6

9

Del gjerne: