Del gjerne:

I dag har jeg vært på lunsj hos min kunstnervenninne Karianne. Det passet veldig bra, siden dette er noe jeg virkelig har gledet meg til å dele med dere, kjære venner.

For det føste er Karianne utrolig kul å være sammen med, hun bor vakkert til I strandkantet ved Steinsfjorden og er sprudlende kreativ. Slike stunder gir meg skikkelig påfyll – og det passet meg bra nå!
kunstnerisk02

Karianne maler de mest fantastiske tidløse og rustikke landskapsbilder i jordfarger og blåtoner. Og siden jeg elsker fjell og skog, dukker det stadig opp motiver jeg kjenner igjen. Den følelsen ønsker jeg å kjenne mer på. Derfor har jeg bestemt meg for at ett av maleriene hennes skal få bli med meg hjem (men det vet ikke Karianne ennå…).

Derfor var timingen perfekt. Det er alltid hyggelig når vi møtes, men det ga meg i tillegg en mulighet til å sniktitte på noen av bildene hennes før separatutstillingen hos Hole Artcenter. Så selv om jeg gleder meg sykt til å se alle bildene, har jeg nok allerede fått en favoritt …

Selv mener Karianne at hun først ”fant sitt eget uttrykk” da hun flyttet den kreative prosessen til sitt hjemmeatelier. Og det er lett å skjønne at disse omgivelsene både gir inspirasjon og energi.

kunstnerisk03 kunstnerisk04 kunstnerisk05

I dag skinner høstsolen, og jeg finner Karianne i kreativ utfoldelse i sitt utendørsatelier. Selv sitter jeg mer enn gjerne på den gamle pinnestolen (som selvsagt ikke er tilfeldig plassert) og observerer, nyter – og føler meg utrolig heldig…
Det er virkelig godt å la blikket hvile på bildene. Hun har en utpreget sans for farger, og blander selvsagt alle fargene selv. Sand og stenmel blandes ofte i malingen, noe som gir et rustikt uttrykk som bringer naturen tilbake til lerretet.

Vakkert!!!

Hole Artcenter er en perle av et galleri, vel verdt et besøk i seg selv. Flott beliggende midt mellom Oslo og Hønefoss, med utsikt over Tyrifjorden. Men jeg vil jo absolutt  anbefale dere å besøke galleriet under Kariannes salgsutstilling 10. oktober til 1. november. Jeg skal i allfall ikke gå glipp av Vernissagen lørdag 10. Oktober, kl. 15-18.00. Da skal jeg nemlig sette rød lapp på ett av maleriene… SOLGT!

kunstnerisk06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Del gjerne: