Del gjerne:

Kunstner Karianne Gruer Torp auksjonerer bort sitt maleri “Vinternatt ved Bitihorn”. Inntekten går uavkortet til Sjømannskirken i Paris.

 

GI BUD  på  trude@urbantlandliv.no  (alle bud vil bli behandlet konfidensielt)

(Galleripris: Kr 18 000,-)

 

De siste ukers terrorhandlinger mot uskyldige mennesker i Paris har gjort uslettelig inntrykk på Karianne. “Det vekker noe dypt inni deg når det kommer så nært, og det er lettere å få en oppfatning av terrorhandlingenes omfang. I tillegg vet jeg at det bor mange norske, både voksne og barn i denne vakre byen, som nå føler seg utrygge og redde. Da vet jeg at Sjømannskirken alltid er en trygg havn og for mange føles som å komme hjem. Derfor er det en glede for meg å kunne bidra.

bitihorn5

karianne101

Selv er jeg utrolig stolt over, og glad for å kunne få være en tilrettelegger av Karianne sin kunstauksjon, her på Urbant Landliv. Jeg vet at mange setter stor pris på hennes flotte malerier, inkludert meg selv. Nå gleder jeg meg veldig til å besøke Kjersti, Yvonne og Ola i Sjømannskirken i Paris, for en stemningsfull førjulsopplevelse med det glade budskap.

Tonje Thoresen, opprinnelig fra Hønefoss, har bodd i Paris siden 1991. Hun er en av de som har fått føle de siste ukers hendelser på nært hold, og i årevis har vært både gjest og hjelper i Sjømannskirken. Hun er kunstauksjonens bindeledd mellom Ringerike og Paris og vil stå for overrekkelse av gaven.

montasje100

Hilsen fra Sjømannskirken i Paris

For en fantastisk nyhet! Det er alltid kjekt og nyttig for en sjømannskirke med donasjoner, og ekstra hyggelig når det skjer på en måte som dette! Vi i staben er selvsagt både glade og takknemlige, og det varmer med slik omtanke når både by og folk er satt ut av menneskers grusomheter. Rett og slett veldig gøy! Vi har nettopp satt i gang en liten julegaveaksjon og har både smått og stort på kirkens ønskeliste, så dette kom jo som sendt! Øverst står en ordentlig, lyssterk projektor som vi vil bruke i vårt planlagte barne- og ungdomsarbeid: Filmkvelder, temakvelder, etc, men også til å samle samle både store og små til større norske TV-sendinger som for eksempel div. landskamper, valgsendinger og andre større eller mindre begivenheter. I tillegg er det en del tyngre tak som må tas på kirken, så pengegaven kommer godt med, og vil bli vel anvendt!

På vegne av både kirken og nordmenn i Paris: Tusen takk! Hilsen staben: Kjersti, Ola og Yvonne.

stab2

vinterkirke2

flagg2

Del gjerne: