Del gjerne:

” Velkommen inn i min ”komfortsone” – det aller helligste! Lykken er å ha en lun krok å krype sammen i, kikke ut vinduet og la tankene fare… Et sted hvor bøker leses og gode tanker tenkes, og ikke minst – det perfekte sted for å kose meg med å skrive i bloggen min. Denne kroken har jeg ønsket meg veldig lenge – og endelig har drømmen gått i oppfyllelse. Og hva er vel da bedre enn å innvie den i julehøytiden. All I want for Christmas…

Lykken er også å ha en storesøster som kommer innom på kaffebesøk og har med seg den beste førjulsgave man kan tenke seg. Juleroser av Herborg Kråkevik – for et praktverk.! Herborg er kjent for å blåse nytt liv i gamle tradisjoner, noe hun må sies å ha lykkest med nok en gang. Hvilken dame!!! For første gang siden 1944, er det vakre juleheftet Juleroser gitt ut. En eldgammel tradisjon som oppstod rundt i Skandinavia så tidlig som i 1881. Tradisjonen tro, er juleheftet vakkert dekorert med gull og flotte farger. Her finner du gode historier av kjente forfattere, julens budskap og vakre kunstverk. Vakkert for øyne, sjel og sinn. Denne MÅ dere bare kjøpe, kjære venner. Til dere selv , eller som den perfekte vertinnegave til juleselskapet. Jeg vet i hvertfall at mitt vil bli lest fra perm til perm – under pleddet (som min snille Tante Grete strikket til meg for tre år siden), i min nye kosekrok…

Men alt dette hadde ikke vært mulig uten verdens beste sømmerske. Tove på Sømmakeriet er helt rå!!! Ikke bare er hun den beste innen søm – hun er i tillegg bestandig blid og forstår umiddelbart hva jeg mener, når jeg etter beste evne forsøker å forklare mine ønsker. Og så blir det akkurat slik!!! I lang tid har jeg ventet på den rette anledning for å bruke mine favoritttekstiler som har ligget godt bevart på “kistebunnen”. En prat med Tove og – vips så var kosekroken min en realitet. Det hører også med til historien at alle putene ble pent levert i stoffnett med brodert logo. Helt etter mitt hjerte.

tove

søm6

søm5

søm9

Tove driver Sømmakeriet på Jevnaker. Et kreativt sømverksted hvor de vakreste ting blir skapt, i tillegg til å være en annerledes gave- og interiørbutikk. Her spraker det i svartovnen når du kommer inn. Har du tid, får du gjerne servert en kopp te i sofakroken foran ovnen, omgitt av flotte puter, pledd, duker, hyggelige poser til vinflasker og så mye, mye mer, gjerne med brodert monogram og ulike motiver. Men så snart våren kommer, går Tove over til sine store prosjekter. Kalesjer og utstyr til båter og caravaner samt omtrekking av MC-seter, for å nevne noen. Virkelig en annerledes og kul butikk med personlighet og egenproduserte go´biter. Fortsatt mulig å få kjøpt noen julegaver her!

Les mer på hjemmesiden til Sømmakeriet eller på Facebook.

søm1

søm3

søm2

søm4

Del gjerne: