Del gjerne:

Helt siden Else Karine og Finn Ove Carlsen hadde skolebarn på Vang Skole i Haugsbygd, har de hvert år invitert til stemningsfull julelystenning på Klækken Hotell. Barna deres er for lengst ute av barneskolen, men tradisjonen lever videre. – Vi er alle her på Klækken blitt så glade i denne tradisjonen. Det blir rett og slett ikke jul uten, forteller Else Karine. – Og når vi ringer til Vang Skole for å avtale underholdningen, så har de gjerne allerede holdt av dagen …

Den gode følelsen

Og underholdningen bestod i år, som alle tidligere år, av vakre juletoner fremført av elver ved 6. klasse på skolen. Deretter ble det høytidelig nedtelling – ti, ni, åtte …. Dermed lyste det opp rundt oss i de 1.000 julelys.

Mens jeg stod der og lyttet til julesanger fremført av barn i nisseluer, med gløgg og pepperkaker i hånden, mens store snøflak dalte ned fra himmelen, kunne jeg trygt erkjenne at julestemningen hadde nådd meg. Det samme gjaldt også helt tydelig for alle de andre som hadde tatt turen til Klækken denne førjulskvelden, og som fylte hele plassen foran hotellet.

Trekningen i gratislotteriet gjorde også at noen av de fremmøtte var så heldige å gå hjem med flotte gevinster. Denne tradisjonen blir helt åpenbart satt pris på av langt flere enn Else Karine, Finn Ove og resten av gjengen på Klækken Hotell.

 

Inn i varmen

Også i år ble dørene åpnet for en stemningsfull kveldsstund inne på hotellet. Og som alltid tidligere, fremstod hotellet vakkert julepyntet og klart for å ønske sine gjester velkomne til julebord, familielunsjer og julekonserter. En helt spesiell og personlig atmosfære møter deg så snart du er innenfor dørene – det er godt å være gjest på Klækken Hotell!

Tips og gode idéer

I en årrekke har hotellet samarbeidet med Grete Andreassen fra Covent Garden. Det er blitt en kjærkommen tradisjon at Grete, sammen med Else Karine, julepynter hotellet. Og da blir det ikke spart på noe. I år var Grete også tilstede på julelystenningen, hvor hun hjertelig delte sine aller beste interiørtips med de fremmøtte.

Borddekorasjoner, kreative tips til borddekking og vakre blomsteroppsatser – selv gikk jeg hjem med hodet fullt av inspirasjon og gode idéer og julegavetips. Men dere – fortvil ikke om dere gikk glipp av denne kvelden. Dekorasjonene vil bli å finne på hotellet helt frem mot jul, og det aller meste kan kjøpes i hotellets butikk “Motekroken”.

Julehotellet

Den personlige og lune atmosfæren som finnes på Klækken Hotell, har alltid gitt meg, og mange med meg, litt følelsen av å komme hjem … I tiden frem mot jul, byr det seg mange flotte anledninger til å kunne oppleve ekte julestemning på familiehotellet med julebord, julelunsj og/ eller ikke minst den stemningsfulle adventskonserten “Varme toner i adventstid”, med Marte Helleseter Hval, Madeleine Ossum og Alf Bretteville-Jensen.

Mer om det som skjer på Klækken Hotell, kan du lese om HER.

En stor takk til Else Karine, Finn Ove og resten av gjengen på hotellet, for en solid og velgjørende dose med julestemning!

 

Del gjerne: