Del gjerne:

Noen ganger er det ufattelig deilig å bare slippe alt man har i hendene og gjøre det man har aller lyst til. I dag gjorde jeg det – jeg slapp raken! Med et gigantisk og majestetisk kastanjetre i hagen, blir det jammen noen trillebårlass med løv hver høst. Og i går var dagen da løvet skulle vekk – trodde jeg…

Jeg så på Dicte og hun på meg, deretter kikket vi opp mot Ringkollen med lengselsfullt blikk. Avgjørelsen var enkel. Vi vet jo tross alt ikke hvor lenge vi kan nyte skogen uten ski på bena…

ringkollen

Etter en runde rundt lysløypa, kunne vi fornøyd konstantere at grunnforholdene lå bra til rette for en nært forestående skisesong. Halleluja for det – vi gleder oss sykt både to- og firbent. Lysløypa på Ringkollen er perfekt for kjappe treningsrunder med sine 2,6 km og kun 30 m høydeforskjell. Løypene går i en bred trasé, og er bestandig perfekt preparert. Så nå er det virkelig på tide å sette igang seriøs barmarkstrening, slik at man er klar når snøen daler ned – for det gjør den tidlig på Ringkollen… http://www.ut.no/tur/2.3691/

IMG_6791

IMG_6789

IMG_6796

I år ønsker jeg meg et lite og sjarmerende juletre. En småskeiv granbusk som du ser har vokst i en ekte skog og som akkurat såvidt klarer å holde på barnålene fra lille julaften til andre nyttårsdag. Jeg fant flere potensielle på dagens tur, men respekterer selvsagt grunneierne og kjøper det heller på lovlig vis.

IMG_6807

IMG_6806

Og jammen ble ikke dagen fullkommen, da disse gutta (pluss Mikkel som lurte seg unna bildet) tok rakene fatt og deltok i en intensiv rakeøkt i skumringen. Og vips så fikk jeg jammen både i pose og sekk – en deilig dag på “skauen” og alt løv fjernet.

IMG_6814

Del gjerne: