Del gjerne:

Inspirert av gårsdagens skitur, gikk jeg i dag løs på montering av kjærkommen julegave. Hver januar de siste fire årene, har jeg kommet på det geniale at jeg har glemt å skrive opp mitt aller største gaveønske – nemlig smørebord og smørejern. Det var derfor med stor glede jeg denne gang kunne konstantere at jeg faktisk kom på ønsket mitt før jul, ikke etter… Det var lurt. Jeg fikk den største pakken – og den inneholdt akkurat det jeg ønsket meg mest av alt…

Nytt av året er også at jeg har installert meg i et eget permanent hjemmekontor. En inspirerende liten “skrivestue” med peis og plass til et par gjester, om noen skulle finne på å stikke innom. Det jeg derimot ikke så komme, var at hjemmekontoret også skulle bli smørebod. Jeg ble rett og slett så fornøyd med det nye smørebordet, at jeg ikke hadde hjerte til å bære det ned i kjelleren.

Så da er det bare å sitte å vente på at smøreteamet med Ringerikes egen landslagssmører Roy Pedersen i spissen (eller noen andre smørekyndige for den saks skyld), stikker innom for å dele noen eksperttips. Dere skal se jeg allikevel blir klar til å stille til start på Norefjellrennet 20. februar, det skal i allefall ikke stå på utstyret. Noen som kunne tenke seg å bli med…?

Les mer om Norefjellrennet HER.

peis4

peis3

peis2

peis1

peis5

Del gjerne: