Del gjerne:

Hele uken har jeg vært på jakt etter den store Halloween-feelingen. Jeg har trålet Hønefoss rundt for å lage en stemningsrapport – men det var ikke mye å skryte av…

Selv liker jeg å feire alle tenkelige anledninger og benytter gjerne enhver anledning til å pynte opp og piffe opp stemningen med effekter og stæsj. Det skulle jeg ønske vår lokale handelsstand gjorde også. Se for deg et tåkelagt torg i skumring fylt med gresskar, lykter og Halloweeneffekter. Det ville garantert ha lokket folk ut av stua og pirret kjøpslysten hos flere enn meg. Her har handelsstanden virkelig noe å lære…

Jeg gikk innom Baker Hansen på torsdag for å kjøpe et enkelt speltbrød, og ble møtt av gresskar, levende lys og velduftende ferske bakevarer – delikat utstilt sammen med masse annet som jeg ikke engang vet hva var. Det kjente jeg gjorde noe med meg, og et speltbrød ble til flere bæreposer med varer før jeg visste ordet av det. De gjorde seg virkelig fortjent til min lojalitet, og det kommer de til å nyte godt av lenge. Det handler om det lille ekstra – and it makes a difference!

Men jeg fortsatte jakten på Halloween-stemningen og tok turen til min venninne Birgitte og Posh Design, hvor jeg visste at jeg ikke ville bli skuffet. Med trappen bugnende av gresskar, lykter, blomster og selvsagt et nyanskaffet elgkranie, følte jeg endelig en fullkommen tilfredshet. Da kunne jeg endelig pakke bagen og forlate det urbane til fordel for Tempelseter og frisk fjelluft. Der sørget naturen og værgudene for en genuin Halloween-stemning, feiret i selskap med gode venner.

image

image

image

Jeg beklager kjære barn, for at jeg ikke er hjemme på den store “knask eller knep” dagen, for å fylle opp godteposene deres. Jeg lover å gjøre opp for det neste år!


image

Dictes  jakt på halloweeneffekter fra naturen toppet seg med en fersk nyslaktet reinsdyrslegg – SPOOKY!

image

Del gjerne: