Del gjerne:

Det er en helt spesiell atmosfære og energi i en russerevy. Slik har det vært siden Hønefossrussens første revy på 1960-tallet – og i år er intet unntak. Av 130 russ på scenen, har 95 prosent av dem aldri stått på en scene før – og vet at de aldri antageligvis heller kommer til å gjøre det igjen. Dermed “gir de jernet” på de fem forestillingene det handler om. Jeg var så heldig å få overvære generalprøven på årets russerevy “Toys´Russ” og kan bekrefte at det også gjelder i år. Russerevyen 2016 rocker!!!

Som seg hør og bør på en russerevy, var forestillingens høydepunkt flere fengslende fellesnumre. I år med særdeles dyktige solister og solodansere, under ledelse av årets erfarne og dyktige revysjef Ingvild Lindsjørn.  Herlighet – jeg blir så ufattelig imponert over hvor mange flinke og ikke minst uredde”entertainere” det finnes i et russekull. Det skulle ikke forundre meg om noen av dem dukker opp på sommerrevy eller juleshow en gang i fremtiden… De tre instruktørene, Monica Sik Holm, Therese Knoph Sulland og Anne Sem Jacobsen, likte det aller meste av det som de så, og de var imponert over hvor “påskrudde” hele gjengen var. Noen justeringer måtte riktignok gjøres, men slik skal det være etter en generalprøve hvor man for første gang får testet publikumsresponsen… Fornøyde var også Hønefoss Lyd med Trond Løland og Erik Stokke i spissen, i det som er deres 29. russerevy med ansvar for lyd og lys. Wow…

Årets russesrevy er spekket med fengende rytmer, “heite” dansetrinn og glitrende sang. Sketsjene er varierte med temaer som rosabloggere, Jakten på kjærligheten, Russekro-dagen-derpå, boy-band, Videregående-på-tre-minutter, mobiltelefonsyndromer, KKK, sjekketriks og kristenruss-russeknuter. Jeg lo så jeg skreik, mens det vekslet mellom slående poenger, proffe fremføringer og de mer sjarmerende små feiltrinn. Hysterisk morsomt!!!

Jeg lar bildene tale for seg, og kommer med en rett fra hjertet anmodning: Sett av 90 minutter på lørdag og få med deg “Toys´russ”. Det er forestilling kl. 14.00, 18.00 og 21.00. Ute herjer “stormer” og snøen regner bort – så hvorfor ikke la deg underholde av fresh og energisk ungdom!

russ8

russ7

russ3

revy5

revy4

russ5

russ4

russ6

revy1

revy3

russ2

Del gjerne: