Del gjerne:
Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Del gjerne:

Vi løfter prestasjonskulturen med temaet ”Positiv prestasjonskultur på tvers av næringsliv, kultur og idrett”.

Hvordan levere enestående prestasjoner? Næringslivsledere, toppidrettsutøvere og artister; alle lever de av å prestere best når det gjelder som mest. Likhetene er mange når det gjelder å prestere på toppnivå – så hvordan kan vi lære av hverandre?Hensikten med konferansen, er å skape en møteplass for å utvikle prestasjonskulturen lokalt i Ringeriksregionen.

Konferansier: Bjørn Harald Blaker, ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad.

Spydspisser innen norsk næringsliv, kultur og toppidrett vil i løpet av formiddagen inspirere ved å dele kunnskap og erfaringer …

  • Jarle Aambø – tidligere toppidrettssjef, nå ansvarlig for Olympiatoppens Prestasjonsklynge – ”Utvikling av en prestasjonskultur”.
  • Clas Brede Bråthen – sportssjef for det norske hopplandslaget – ”Prestasjonskultur bygd med evne og vilje til endring”.
  • Johannes Sangnes – adm. direktør i Reitan Convenience og ekte Hønefoss-gutt – ”Positiv prestasjonskultur og verdibasert ledelse”.
  • Truls Liang – prosjektleder Kongsberg Jazzfestival. ”Erfaringer fra Kongsberg Jazzfestival, Norges største jazzfestival, som har hatt en enorm vekst de siste årene, ved å satse på folkefest, jazz og det grensesprengende”.
  • Eirik Andreassen – ansvarlig for kompetansetjenester i Digital Norway – ”Hvordan står det til med digital modenhet blant bedriftene i Ringeriksregionen”?

Prestasjonskultur er en kultur for samhandling hvor alle gjør hverandre gode. Hvor stor er så egentlig samhandlingen mellom de ulike kompetanse- og prestasjonsområder lokalt?

  • Martin Boork – hovedtrener Ringerike Panthers.
  • Ole Henrik Pedersen – en av initiativtakerne og ildsjelene bak Randsfjordfestivalen.
  • Harriet Slaaen – næringssjef i Ringerike kommune.

Hvordan kan vi dra nytte av dette i utviklingen av vår egen region og hva kan vi lære av hverandre?

  • Paneldebatt v/ debattleder Øyvind Lien i Ringerikes Blad. Nils Kjetil Tronrud, eier og styreleder i XPND, Martin Boork, Ole Henrik Pedersen og Harriet Slaaen bidrar til å skape diskusjon og deltakelse.

Lunsj i foajeen

SPARK Innovasjon workshop.

  • Evne til innovasjon og omstilling blir stadig mer viktig for å kunne prestere som virksomhet eller organisasjon. Gjennom Ringeriksregionens omstillingsprogram, er det blitt utviklet et verktøy for å sparke i gang innovasjons- og omstillingsarbeidet i organisasjoner, som har fått navnet SPARK Innovasjon. Dette tar blant annet for seg behov, mål, hindringer, løsninger og aktiviteter for å nå målet. I dagens interaktive sesjon skal vi demonstrere verktøyet, og deltakerne skal få prøve ut sentrale deler av dette. NB! Kun 50 plasser.

Egen påmelding til workshop: stig-endre.elvevoll@ringerike-utvikling.no

NB! Studentpris Kr 250,-

 

 

 

Del gjerne:
Del gjerne: