Del gjerne:

I kveld står NovaPro´s Lillelørdag på Klækken Hotel på programmet. En festaften i nettverket for aktive damer i ringeriksregionen med foredrag, underholdning, mingling og selvsagt kåring av årets lokale kvinnelige forbilde. Nå gjenstår bare å ta turen innom Den Gylne Fe og prikke inn det riktige antrekket.

Nå som gradestokken viser røde tall igjen, går det jo an å tenke på litt annet enn ull og kuldebeskyttelse. Joda, jeg vet at våren fortsatt er et stykke unna – men litt vårnytt i skapet er jo aldri feil. Det er nok den urbane delen av meg som skriker etter å komme seg ut av skitøyet og inn i noe mer elegant. Da er det godt å vite at det finnes hjelp å få!!!

Jeg kan ikke påstå at jeg er 100% lojal til lokale butikker – men det er jammen ikke langt unna. Det som finnes i Hønefoss, kjøper jeg i Hønefoss – og sånn bør det være. Mitt store ønske er å ha et rikt utvalg av gode butikker i byen vår, og det er bare en måte å oppnå det på – nemlig å benytte seg av de som finnes. Jeg kan ikke få sagt det ofte nok: Ønsker du nærbutikken i morgen, så bruk den i dag!!! Det er nettopp hva har jeg gjort, og jeg kan lett ramse opp en rekke fordeler ved shopping i Hønefoss. Korte avstander mellom butikkene, gode parkeringsmuligheter, god og personlig service, betjening som kjenner meg, og ikke minst; treffe kjentfolk på veien…

fe3

fe10

fe20

Det er mange gode grunner til at jeg trives så godt hos jentene på “Den Gylne Fe”. De har merkene jeg liker, kjenner meg og stilen min, finner alltid riktig passform og størrelse, og kanskje viktigst av alt – gir ærlige tilbakemeldinger!!! Jeg kan ikke fordra butikker som sier hva som helst bare for å “close” et salg. Jeg har tross alt gangsyn nok til å se om ermene er for lange, buksa for trang eller at rumpa blir større enn nødvendig…

Tove og Tone la seg virkelig i selene for å finne noe passende for meg i dag. De hadde akkurat pakket opp masse nyheter, og jeg ble raskt utpekt til “prøvekanin”. Det hele endte med en annerledes og utrolig morsom handleopplevelse, hvor jeg fikk leke meg foran kameraet med Tone som fotograf. Et godt stykke utenfor komfortsonen kan man si, men herlighet så morsomt…

fe14

fe15

fe12

fe11

fe9

fe2

fe7

fe6

fe16

fe21

Når jeg først er her kan jeg jo ikke la være å gå innom interiøravdelingen, og jammen var det ikke kommet nyheter her også. Hmmm – flaks! Varemiksen hos Den Gylne Fe er rett og slett genial. Kjøpe festantrekk og vertinnegave på ett og samme sted. Eller rett og slett ta med noe hyggelig til hjemmet, sammen med den nye genseren. Det ble med festantrekk på meg denne gangen. I dag unnagjorde jeg shoppingen alene, men jeg må jo bare nevne at de hos Den Gylne Fe kan by på flere gode sittemuligheter for mannlige (eller andre) ledsagere. Årelang erfaring sier meg nemlig at det er noe som kan komme godt med…

Men i dag var det som sagt antrekk til kveldens festaften som ble prioritert. Det ble valgets kval. Etter å ha prøvd meg gjennom kjoler og skjørt med diverse tilbehør, fra Malene Birger, Riccovero, Gestuz og Hunkydory, og for ikke å snakke om de lekreste skoene fra Malene Birger, måtte moroa ta slutt og tunge avgjørelser tas. Elle Melle…  Beslutningen ble til slutt tatt etter nøye overveiing og rådføring med Tove og Tone. Handleposen ble fylt opp og jeg ble superfornøyd. Nå er jeg sååå klar for fest…

Les mer om Den Gylne Fe HER

fe13

 

Del gjerne: