Del gjerne:

Først av alt vil jeg få benytte anledningen til å få takke alle min kjære lesere. Jeg gledet meg lenge til å lansere Urbant Landliv, men hadde aldri drømt om en slik overveldende mottagelse og engasjement som det jeg har opplevd. Responsen motiverer meg daglig, så nå gleder jeg meg, om mulig, enda mer til fortsettelsen. Både i den hyggelige førjulstiden vi står midt i, men ikke minst også i det nye og spennende året 2016. Ringerike og omegn står i startgropa på en ny og spennende reise, som en av norges største utviklingsområder. Det merkes! Vi har allerede både sett og erfart at ting er i ferd med å skje, og aldri før har vi opplevd maken til bredt engasjement rundt ulike byutviklingsprosjekt.

Vi er så heldige å bo i en by og region med et rikt kulturliv, med flere arenaer for musikk, dans, teater og kunst. Dessverre har det opplevdes som noe utfordrende å få oversikt over alle disse tilbudene. Det er det nå gjort noe med. I løpet av uken vil en oversiktlig kulturkalender være klar til lansering på Urbant Landliv. Her vil man enkelt kunne orientere seg over hva som skjer, med mulighet til å “klikke” seg inn på de enkelte arrangement, for nærmere informasjon. Det vet jeg det er mange fler enn meg som gleder seg til – både arrangører og publikum…

Men for å kunne gi dere en så komplett oversikt som mulig, trenger jeg hjelp fra dere folkens. Benytt gjerne kommentarfeltet under saken, eller send mail til Trude med tips om arrangementer på Ringerike, Hadeland, Modum og Hole, du mener vil kunne passe inn i kulturkalenderen.

Siden kulturkalenderen dessverre enda ikke er ferdig, vil jeg få anbefale på det varmeste julekonsert med disse flotte jentene. Damekoret Decibel, med musikalsk leder Camilla Ossum og gjester, kan dere høre i kveld, onsdag 2. desember, kl 19.00, i Mestodistkirken. Billetter kr 150,-, kan kjøpes ved inngangen. Dere vil garantert forlate konserten med god og ekte førjulsstemning…

Decibel

 

Del gjerne: