Del gjerne:

Hatten av og joggeskoene på for en frisk, lokal satsing i Ringeriksregionen – som også til fulle har vist seg å ha livets rett! HQ (High Quality) trening på Eikli er rett og slett blitt en “snakkis”. Og det til tross for både skeptikere og tvilere – “trenger vi virkelig flere treningssentre i Hønefoss?”. Alle disse tok heldigvis feil – veldig feil! Fordi, nok en gang har det vist seg at bare man har trua, jobber målrettet og har et bra konsept, ja, da lykkes man …

Forrige uke kunne HQ feire ett år. Ett år siden de, med daglig leder og medeier Tom-Erik Lukkedal i spissen, åpnet dørene til det mange ikke trodde var mulig; et splitter nytt og moderne treningsstudio – kjedeuavhengig og uten noen av de etablerte kjedene i ryggen. Eierne gikk for det beste av alt, derav navnet.

Kondisjonsapparater, styrkeapparater og frivekter er av høyeste kvalitet, og garderobene og trivselsområdet er superhyggelige. Det er alltid rent og pent overalt, med en imponerende god luftkvalitet. Og tidspress er ingen unnskyldning for ikke å trene. Som medlem kan man trene på HQ 24/7. Men – det som til syvende og sist er det viktigste for meg, er den personlige atmosfæren og den gode oppfølgingen. Motivasjonen bare fortsetter å stige, og det ett år etter at jeg startet. Det er for meg en helt ny opplevelse!

trene14

Mye av æren for denne suksessen må jeg nok tilegne Tom-Erik. Energi, arbeidslyst, humør, engasjement og grenseløst mange gode idéer er og blir en vinneroppskrift. For Tom-Erik er ingen jobb for liten, og ingen er for stor. Med sitt gründer- engasjement og profesjonelle løpsbakgrunn, gjør han alt fra å gi PT-timer og utføre laktattester (melkesyreprofil), til å rydde og vaske, selge firmaavtaler samt kjøre rundt med reklamemateriell. Men – han er ikke alene. Med seg på laget er han så heldig å ha de to erfarne, personlig trenerne Martine Johnsrud og Trude Nereng. Sammen har dette trekløveret skapt et senter med personlighet og høy kompetanse – og mye humor!!!

trene11

trene2

trene14

Den beste bursdagspresangen HQ fikk på ettårs-dagen, var vel at direktør Anne Thidemann i Virke Trening kom på besøk. Virke trening er bransjeorganisasjonen som har som oppdrag å samle bransjen, for derigjennom å bidra til økt profesjonalisering, kompetanseutvikling og erfaringsdeling. Hun likte veldig godt det hun så og lot seg imponere av hva HQ, som frittstående treningssenter, hadde klart å skape i løpet av ett år. Og garderobene var de nest flotteste hun hadde sett, kun slått av et ”executive senter” i Oslo. Og hun har sett mange … Jeg kan ikke annet enn å si meg enig på alle punkter!

Det å ha kunnet følge utviklingen dette året, og fått være en del av HQ-familien, har virkelig vært en sann glede. Det personlige engasjementet hos de ansatte, smitter over og skaper både treningsglede og entusiasme. Et godt bevis på det, var da Tom-Erik rett før jul kom opp med nok en av sine mange, tilsynelatende crazy, idéer, og kastet seg på “Mannequin Challenge”-trenden. Så, tre dager før jul, klokken 20.00 om kvelden, lot jeg og et 60-talls andre medlemmer jul være jul. Nysgjerrige og uvitende stilte vi opp og fikk våre oppgaver og stasjoner utdelt. Belønningen var mye latter og moro, nystekte lussekatter og “a minute of fame” på YouTube – og nå også på Urbant Landliv …

trening3

trening1

trening2

2016 ble for meg et bra treningsår, kanskje det aller beste noensinne. Sammen med Tom-Erik, Martine og Trude, har jeg blitt inspirert, motivert, heiet på og pisket i gang når det har buttet og bremset om jeg er blitt for ivrig. Det har gått fra rungende latter til smertefulle stønn. Jeg har “perset” med vektstenger, gått fra mine første trinn på en løpemølle til å ha unnagjort mil på mil (riktignok ikke sammenhengende), oppdaget nye muskelgrupper og gjennomført laktatprofiltester som har vist meg at trening gir resultater. Det hadde jeg ikke klart alene. Nåvel – så nådde jeg kanskje ikke alle målene jeg hadde satt for 2016. Men motivasjonen for å jobbe videre er uansett større enn noen gang.

løp2

løp4

Det er nok fremdeles frisk luft og utendørstrening som står mitt hjerte nærmest. Løping og skigåing, eller turer i skog og fjell sammen med hunden min Dicte. Men sannheten er at all den jobben jeg legger igjen på HQ, gir meg større både glede og utbytte av utedørstreningen.

Når det gjelder 2017, så har jeg allerede plottet inn noen datoer og målsetninger å jobbe mot. Lørdag 6. mai; Schjongsfemmern, lørdag 19. august; Ringeriksmaraton og lørdag 21. oktober; Hytteplanmila. Så får vi se da, hvordan det går. Men uansett intensjon og målsetting, så er HQ et bra sted å være.

Hipp hurra og gratulerer med ettårsdagen!!!

tur9

 

Del gjerne: