Del gjerne:

Torsdag 28. april blir det vårstemning med kveldsåpne butikker i sentrum, i regi av Sentrumsbutikkene. I motsetning til nattåpent hvor det holdes åpent til midnatt, har medlemsbutikkene denne gang åpent til klokken 21.00. Det holder det, spør du meg – samtidig som jeg vet at flere med meg vet å verdsette noen ekstra “shoppingtimer” i en travel vårtid med velfylte kalendere. Noe av tanken bak “Kveldsåpne Sentrumsbutikker”, er å gi publikum en noe annerledes handleopplevelse, gjerne ispedd noen aktiviteter. “Det er ingen felles arrangement denne kvelden, men jeg vet at mange av butikkene planlegger ulike opplegg, så her er det bare å følge med og møte opp”, anmoder Pia Granum, eier av Chic.

Pia sitter i styret i Sentrumsbutikkene og er blant initiativtakerne som ønsker å gi kveldsåpent et noe bredere perspektiv enn kun tilbudsstativer. “Vår erfaring er at det alltid er populært når butikkene gjør litt ekstra ut av disse handlekveldene. Selv har vi akkurat gjennomført to vellykkede kvelder med “Damenes Aften” på Fengselet, og vi gleder oss nå veeeldig til kveldsåpent med Anette Stai på plass i butikken sammen med oss. Hun kommer til å vise flere antrekk fra egen kolleksjon i tillegg til å være behjelpelig ovenfor kundene med å både finne, og sette sammen antrekk fra butikken. Det blir en ny og kjempespennende opplevelse for oss alle”, forteller Pia.

Det er nå tre år siden Anette Stai realiserte sin store drøm og lanserte egen kleskolleksjon, som nå da altså er på plass i Hønefoss og hos Chic. Jeg tok en prat med Anette Stai i dag, både for å høre litt om kolleksjonen og ikke minst planene for besøket hennes til Hønefoss. “Klærne i min kolleksjon er rett og slett basisplagg som jeg selv vil ha i klesskapet. Det er det som gjør det så utrolig morsomt å jobbe med. Jeg vet av egen erfaring hva damer 30+ ønsker å skjule og ikke minst fremheve. Selv kan jeg gjerne gå med ettersittende plagg, men velger da noe med vidde over. Jeg er en litt sånn “lag-på-lag” type selv”, forteller Anette. Men som sagt kan dere selv prøve ut dette og så mye, mye mer, hos Chic torsdag 28. april. “Kundekvelder er en del av jobben min som jeg setter stor pris på, så jeg gleder meg veldig til å komme til Hønefoss og møte kundene hos Chic for første gang. Så gjenstår det bare å krysse fingrene for at mange vil benytte anledningen og ta turen til Hønefoss og Chic på kveldsåpent”, avslutter Anette.

pia3

Personlig service har alltid stått i fokus siden Grete Granum for første gang åpnet butikk for 29 år siden. Med seg på veien har hun fått datteren Pia, som etterhvert har overtatt både eierskap og daglig drift. De som har tatt turen innom Chic, vet at her er det alltid liv og røre, og at latteren sitter løst hos både mor og datter Granum. Så hva er vel da mer passende enn bildet av Pia med toppene “Never Quiet” fra nettopp Anette Stai´s vårkolleksjon.

Så sett av noen kveldstimer torsdag 28. april, og opplev en stemningsfull shopping i Hønefoss sentrum når Sentrumsbutikkene inviterer til “Kveldsåpent”. Pia og resten av gjengen er i all fall klare og ser frem til å ha Anette Stai med seg på laget…

pia1

pia4

 

Del gjerne: